Tricho Immun 100g

Dózis: 1-3 kg/hektár, a 100 gramm két háti permetezőbe elég

Miben segít a magyar fejlesztésű Tricho Immun?

 1. Felgyorsítja a növény fejlődését, ami termésnövekedést eredményez
 2. Fokozza a növény immunitását gomba kórokozókkal szemben
 3. Kiszorítja és lezárja a növény sebeit, megvédve azt a kórokozóktól
 4. Véd a stressz faktorokkal szemben pl. szárazság, jégeső
 5. Fontos, hogy csak azon gombáktól védi meg a növényt, melyek behatolnak a növénybe pl. alma esetében a lisztharmat ellen nem eléggé hatékony, de a varrasodás ellen jó, ugyan így szőlőban a lisztharmat ellen nem, de a peronoszpóra és botritisz ellen kiváló.

 

Használati ajánlás:

A Tricho Immun termékünk kiszerelése 100 gramm, amit felbontás után gondosan visszacsomagolva és hűtőben 3 hónapig lehet még tárolni. A 100 grammos termék két háti permetezőbe elég.

 

Tricho Immun készítményben található Trichoderma törzseinkről elmondható, hogy:

 1. Valamennyi vizsgált nekrotikus elváltozást okozó belső kórokozóval szemben jelentős mikoparazita képességgelrendelkeznek.
 2. Levélfelületen lévő lisztharmattal szemben egyszeri kénes kezelést követően hatékonynak bizonyult (Kecskemét, 2020 vizsgálati eredmények)
 3. Stimulálják a gazdanövény fejlődését, és növelik a termés mennyiségét.
 4. Térparazitaként lezárhatja a sebeket a kórokozókkal szemben – hatékony védelem
 5. Fokozza a növény immunitását, ellenálló-képességét
 6. Jól alkalmazkodnak a hazai környezeti viszonyokhoz, és jól adaptálódtak a gazdanövényhez, ami biztosítja megfelelő növekedésüket az ültetvények növényi szövetekben. A kezelést követően több évvel is sikeresen visszaizolálhatóak voltak a növényből.
 7. Jól alkalmazkodtak a mezőgazdasági termesztési körülményekhez. A vizsgált fungicidek jelentős része nem gátolta a növekedésüket – fungicid használat mellett is jó kolonizáció és hosszú távú hatás érhető el.

 

Minden kiskiszerelésű termékünk esetében, a gyártástól számított 18 hónapig garantálja a gyártója a megjelölt csíraszám, hatóanyagtartalom meglétét.

Termék ára:

5800 Ft

Scroll to Top